De Camping

Bestaat sinds 1965, meer dan 50 jaar dus. Wij zijn door ANWB weer geselecteerd als ANWB kleine camping en behoren tot de betere kleine campings van Europa. We hebben Zoover beoordeling van  9.1 in 2017.

Camping ‘De kluis’ ligt mooi centraal in het grensgebied van Kempen en Peel, voor tal van fiets en wandeltochten. Ook het Pelgrimspad ,  het kasteel Heeze , de Kapelerput met trouw locatie ligt hier niet ver vandaan. Wij liggen vlakbij het fiets en wandelroute netwerk. Ook het Belgische ligt niet ver weg +/- 20 km, evenals de Achelse Kluis op de grens. Lekker ontspannen , relaxen of ontstressen. Camping ‘De Kluis’ streeft rustige recreatie na. Bij ons is kleinschalig (17 plaatsen) nog steeds kleinschalig, wij hebben geen intentie te groeien naar 25, 40 of zelfs 60 plaatsen. Vooral de ‘oudere jongeren’ (50+) weten al sinds 1965 onze camping te vinden. Uiteraard zijn ook jonge mensen zonder kinderen die de rust zoeken welkom op onze schitterend aangelegde camping.

Met meer dan veertig verschillende soorten bomen en struiken. Uw caravan, kleine camper of tent vindt bij ons wel een mooi plekje, zowel zonnig als schaduwrijk. U staat bij ons niet in een rijtje op een weilandje maar heeft uw eigen separate plekje , afgezet met een heggetje of struikjes.

Het sanitair gedeelte is schoon, netjes en in 2015 geheel vernieuwd, en luxer gemaakt. Grotere en diepere toilet ruimtes, en nieuwe grotere douches ruimtes. Alles voldoet ruimschoots aan de eisen van vandaag de dag, ook wat betreft toegankelijkheid voor mindervaliden. Het voldoet aan de eisen en maten gesteld door I.T.S. Gasten die eerder bij ons waren kennen het niet meer terug. Er zijn 5 toiletten, 3 ruime douches waarvan er een ingericht is voor mindervaliden voorzien van douche, toilet en wastafel. Verder nog 3 wastafels en 2 aanrechten een binnen en een buiten. Speciaal voor de tent kampeerder is er een magnetron en koelkast aanwezig. De Camping is  voorzien van een wasmachine.

Er is ook een overdekte fietsenstalling, met een door de SRE regio Eindhoven erkend oplaadpunt voor uw elektrische fiets , of scootmobiel. De camping is autovrij, de auto’s  kunnen op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen staan.

Wij bieden gratis draadloos internet aan.   In  2018 geheel geoptimaliseerd.

In een straal van ca. tien kilometer vindt u een aantal zwembaden, een midget golfbaan en sauna’s.

Op de 1e  zondag van augustus en de twee dagen ervoor wordt de Heezer fiets driedaagse verreden met start en aankomst op nog geen 150 meter afstand van de camping. Het 1e weekend van augustus heeft Geldrop haar wandel driedaagse. In de week voor de laatste zondag van augustus vindt in Heeze de Brabantse Dag plaats met tal van evenementen, en op de laatste zondag (een cultuur-historische Parade) en tal van andere evenementen. Kortom, dit is zeker de moeite waard eens te komen kijken.

Heeze is op 29 november 2013 uitgeroepen tot leukste gemeente van Brabant. De Amerikanen zeggen over ons dorp:  ” you must have been there before you die ”

KORTOM;     ANWB /VEKABO CAMPING ” DE KLUIS ” EEN GOEDE KEUS.

 

Bijgewerkt op 09-11-2018.